Ferplast blucompact 2 - 450L/h

Ferplast
8010690061290
Bestel
  • Beschrijving

Blucompact 02 interne filter is compact maar toch krachtig, het interne aquarium filter zorgt voor een efficiënte biologische waterfiltratie en een grote gebruiksflexibiliteit. Het is geschikt voor aquariums met een maximale capaciteit van 75 liter. Ideaal voor zoet en zeewater.

Blucompact is volledig onderdompelbaar en uitgerust met een meervoudige waterdiffusor en kan horizontaal worden gemonteerd voor gebruik met een laag waterniveau. Om kristalhelder water te krijgen is de interne filter uitgerust met bluatact 02 met mechanische patronen. (sponzen voor zoet en zeewater zijn ook beschikbaar als reserveonderdelen)

De geïntegreerde biologische filtering verzekerd dankzij de keramische ringen een hoge porositeit. Een multi-richting waterdiffusor met instelbare stroom en oxygenatiekit zijn ook inbegrepen. Wat het schoonmaken betreft, kan het filter gemakkelijk worden geopend: u kunt de filterpatroon van binnenuit verwijderen zonder de pomp uit de tank te halen.


Technische gegevens:
Type:Ferplast blucompact 2
Max. pompvermogen: 450l/h
Spanning: 220V / 50Hz
Pomp Vermogen: 6.5W
Max. aquarium grootte: 75 Liter
Filtervolume: ca. 0.5liter
Afmetingen: 23 x 23 x 39 cm


Bij een aankoop van een aquarium filter of na een volledige filter reiniging raden wij aan om filter bacteriën toe te voegen waardoor het opstarten van de filter wordt vergemakkelijkt.