Ferplast bluextreme 700

Ferplast Bluextreme 700 - 700L/h

Ferplast
8010690073651
Bestel
  • Beschrijving

 

Ferplast Bluextreme 700 is een 700L/h externe aquarium filter
 
Makkelijk te installeren filter die veilig is en goede mechanische en vooral biologische filtratiecapaciteit heeft: Bluextreme is het externe aquarium filter die dit allemaal doet.

Dit externe filter is ideaal voor zowel zoet- als zeewater, compleet met filtermateriaal, pomp en toebehoren. Bluextreme garandeert een directe stroming van het water zonder preferentiƫle doorgangen van de inlaat naar de filterbodem. Vervolgens gaat het naar verschillende filtratie stappen.

Hier wordt uitgelegd hoe het werkt: in de eerste en tweede fase is er een mechanische filtratie met een grove spons en vervolgens een fijne spons. Daarna dankzij de actieve koolspons en adsorptieve filtraties uccurs, kom er een biologische filtratie met keramische ringen.

Bluextreme heeft een eenvoudig zelfaanzuigend systeem, een veiligheidshendel voor het openen en sluiten van kleppen en een debiet aanpassing. Ook is er een hendel om het blokkeerblok voor kleppen te deblokkeren en te verwijderen. De filter is van schokbestendig materiaal en is resistent en inclusief steunvoeten. De haken voor de filterafsluiting zijn gemaakt van materiaal gevuld met glasvezel.

Een hoge dichtheid wordt gegarandeerd door pakkingen in EPDM-rubber en door ringmoeren in niet-toxisch PVC met een diameter van 15/21 mm. De pomp is opgenomen in het deksel, en heeft bescherming tegen oververhitting. Keramische as is inbegrepen.
Beschikbare reserveonderdelen zijn de actieve koolsponzen Bluclear en de mechanische sponzen Blumec. Als u bovendien actieve koolsponsen gebruikt, is het mogelijk om de geschikte korrels van actieve koolstof of zeoliet te gebruiken.

Afmeting: 22 x 22 x 34 cm
Maximale capaciteit: 150 liter
Gerelateerde Producten