Uitverkoop

Sunsun hw-507B met uv-c 1000L/h

Sunsun
6955974901324
Uitverkoop
Bestel
  • Beschrijving

Uitverkoop.
OP=OP

sunsun hw-507B externe filter is is uitgebracht in November 2016

Deze Sunsun HW-507B is een 1000L/h externe aquarium filter met een UV-C lamp systeem die zeer stil is en gebruik van een multi-stage filtratie. Water gaat door drie (3) interne gelaagde manden die door diverse filter media materiaal gaat

De filter krijgt water door een inlaat buis en geeft kristalhelder water af via een afvoerbuis (beide meegeleverd).de inlaatbuis heeft de keuze om de opervlak scimmer te gebruiken deze zuigt dode bactieren en olie etc op. De uitlaatbuis is voorzien van een sproei-bar dit helpt om het zuurstofgehalte beluchting niveaus in het aquarium te verhogen.

De drie flexibele media manden zijn geschikt ​​om andere filter media toe te voegen, zoals Sunsun's actieve kool, keramische ringen of bio-ballen ( afzonderlijk bestelling). Door het filteren van het aquarium water met behulp van deze filter media krijgt u in een sterk verbeterde mate van afvalvrije water door extreem sterke biologische zuivering.

De ingebouwde UV sterilisator stelt het passerende water bloot aan dodelijke doses van ultraviolet licht, het doden, steriliseren of onherstelbaar beschadigen van vele micro-organismen. Uw aquarium water wordt langs  langs het UV licht gepompt welke is afgesloten in een kwartsglas huls die is ontworpen om de maximale hoeveelheid UV doorlaten het water te laten.

Onderhoud van het filter is redelijk eenvoudig  . De drupvrije afsluitkraan kunt u van de filter draaien waardoor de filter uit de buurt van uw aquarium gereinigd kan worden. Elk filter media mandliften kan eenvoudig door de hengsels soepel uit de behuizing gehaald worden en kan gemakkelijk worden schoongemaakt.
Motor en de rotor is intern in de filter gemaakt en heeft een keramische as en is zeer geluidsarm.

Bovenop bevind zich een snelstart knop voor aanzuiging aquariumwater.

Deze filter wordt compleet geleverd met slangtoebehorenset en filter watten.
( exclusief filter matriaal )


zowel voor zoetwater en zoutwater te gebruiken.

Technische gegevens:
Type: Aquarium extern filter SunSun 507A
Max. pompvermogen: 1000 l/h
Max. opvoerhoogte: 140 cm
Spanning: 220V - 240V / 50Hz
Pomp Vermogen: 15W
UV-C vermogen : 9W
Max. aquariumgrootte: 330 Liter
Filtervolume: ca. 7.5 liter
Filtermanden: 3
Slangaansluiting Ø: 16 mm
Kabellengte: 180 cm
Afmetingen: 23 x 23 x 40 cm  ( excl kranen )
Gewicht: 3,6 kg

Garantie: 1 jaar

Let op: Als het aquariumfilter is gebruikt, kunnen wij deze niet retour nemen. Dit heeft te maken met ziektes die mogelijk in de pomp achterblijven.