Sunsun hw-703B 1400ltr UV-C

Sunsun
6955974905497
Bestel
  • Beschrijving

 

Deze hw-703B is een nieuwe uitvoering externe aquarium filter van sunsun die uitgebracht is in Nov. 2016.
De hw-700 serie verbruiken minder stroom en zijn voorzien van nieuwe technieken.
 
Deze Sunsun HW-703B 1400L/H Externe Aquarium Filter met UV-V systeem is zeer geluids arm en maakt gebruik van een multi-stage filtratie. Filtering van het aquarium water gaat door drie (3) interne gelaagde manden die door diverse filter media materiaal gaat

De filter krijgt water door een inlaat buis en geeft kristalhelder water af via een afvoerbuis (beide meegeleverd). De uitlaatbuis is voorzien van een sproei-bar dit helpt om het zuurstofgehalte beluchting niveaus in het aquarium te verhogen.

De drie flexibele media manden zijn geschikt ​​om andere filter media toe te voegen, zoals Sunsun's actieve kool, keramische ringen of bio-ballen ( afzonderlijk bestelling). Door het filteren van het aquarium water met behulp van deze filter media krijgt u in een sterk verbeterde mate van afvalvrije water door extreem sterke biologische zuivering.

De ingebouwde UV sterilisator stelt het passerende water bloot aan dodelijke doses van ultraviolet licht, het doden, steriliseren of onherstelbaar beschadigen van vele micro-organismen. Uw aquarium water wordt langs  langs het UV licht gepompt welke is afgesloten in een kwartsglas huls die is ontworpen om de maximale hoeveelheid UV doorlaten het water te laten.

Onderhoud van het filter is zeer eenvoudig. De drupvrije afsluitkraan kunt u van de filter te verwijderen waardoor de filter uit de buurt van uw aquarium gereinigd kan worden. Elk filter media mandliften kan eenvoudig door de hengsels soepel uit de behuizing gehaald worden en kan gemakkelijk worden schoongemaakt.
Motor/ rotor heeft een keramische as en is zeer geluidsarm.

Bovenop bevind zich een snelstart knop voor aanzuiging aquariumwater.

Deze filter wordt compleet geleverd met slangtoebehorenset en UV lamp en filter watten.
( excl. filter matriaal )

Technische gegevens:
Type: Aquarium extern filter SunSun 703B
Max. pompvermogen: 1400 l/h
Max. opvoerhoogte: 200 cm
Spanning: 220V / 50Hz
Pomp Vermogen: 30W
Uv Vermogen: 9W
Max. aquariumgrootte: 460 Liter
Filtervolume: ca. 12 liter
Filtermanden: 3
Slangaansluiting Ø: 16 mm
Kabellengte: 180 cm
Afmetingen: 27 x 27 x 44 cm
Gewicht: 4.5 kg

Garantie: 1 jaar
Garantie uv- lamp : 1 maand

 

Let op: Als het aquariumfilter is gebruikt, kunnen wij deze niet retour nemen. Dit heeft te maken met ziektes die mogelijk in de pomp achterblijven.