Sunsun hw-303A 1400L/h

Sunsun
Bestel
  • Beschrijving


Deze Sunsun HW-303A 1400L/H Externe Aquarium Filter systeem maakt gebruik van een multi-stage filtratie. Filtering van het aquarium water gaat door drie (3) interne gelaagde manden die door diverse filter media materiaal gaat

De filter krijgt water door een inlaat buis en optineel via de opervlakte scimmer en geeft kristalhelder water af via een afvoerbuis (beide meegeleverd). De uitlaatbuis is voorzien van een sproei-bar dit helpt om het zuurstofgehalte beluchting niveaus in het aquarium te verhogen.

De drie flexibele media manden zijn geschikt ​​om andere filter media toe te voegen, zoals Sunsun's actieve kool, keramische ringen of bio-ballen ( afzonderlijk bestelling). Door het filteren van het aquarium water met behulp van deze filter media krijgt u in een sterk verbeterde mate van afvalvrije water door extreem sterke biologische zuivering.

Onderhoud van het filter is zeer eenvoudig. De drupvrije afsluitkraan kunt u van de filter te verwijderen waardoor de filter uit de buurt van uw aquarium gereinigd kan worden. Elk filter media mandliften kan eenvoudig door de hengsels soepel uit de behuizing gehaald worden en kan gemakkelijk worden schoongemaakt.

de rotor is voorzien van een keramische as en bovenop de pomp bevind zich een snelstart knop voor aanzuiging van aquarium water.

Deze filter wordt compleet geleverd met slangtoebehoren set en filter watten.
( exclusief filter materiaal )

Technische gegevens:
Type: Aquarium extern filter SunSun 303A
Max. pompvermogen: 1400 l/h
Max. opvoerhoogte: 160 cm
Spanning: 220V / 50Hz
Pomp Vermogen: 35W
Max. aquariumgrootte: 
Filtervolume: ca. 12 liter
Filtermanden: 3
Slangaansluiting : 16/22 mm
Kabellengte: 180 cm
Afmetingen: 25 x 25 x 43 cm
Gewicht: 4,5 kg

Garantie: 1 jaar

Let op: Als het aquariumfilter is gebruikt, kunnen wij deze niet retour nemen. Dit heeft te maken met ziektes die mogelijk in de pomp achterblijven.