Sunsun hw-402B met uv-c 1000L/h

Sunsun
6955974905124
Bestel
  • Beschrijving


Deze Sunsun HW-402B 1000L/h Externe aquarium Filter systeem maakt gebruik van een multi-stage filtratie. Filtering van het aquarium water gaat door drie (3) interne gelaagde manden die door diverse filter media materiaal gaat

De filter krijgt water door een inlaat buis en geeft kristalhelder water af via een afvoerbuis (beide meegeleverd). De uitlaatbuis is voorzien van een sproei-bar dit helpt om het zuurstofgehalte beluchting niveaus in het aquarium te verhogen.

De drie flexibele media manden zijn geschikt ​​om andere filter media toe te voegen, zoals Sunsun's actieve kool, keramische ringen of bio-ballen ( afzonderlijk bestelling). Door het filteren van het aquarium water met behulp van deze filter media krijgt u in een sterk verbeterde mate van afvalvrije water door extreem sterke biologische zuivering.

De ingebouwde UV sterilisator stelt het passerende water bloot aan dodelijke doses van ultraviolet licht, het doden, steriliseren of onherstelbaar beschadigen van vele micro-organismen. Uw aquarium water wordt langs  langs het UV licht gepompt welke is afgesloten in een kwartsglas huls die is ontworpen om de maximale hoeveelheid UV doorlaten het water te laten.

Onderhoud van het filter is zeer eenvoudig. De drupvrije afsluitkraan kunt u van de filter te verwijderen waardoor de filter uit de buurt van uw aquarium gereinigd kan worden. Elk filter media mandliften kan eenvoudig door de hengsels soepel uit de behuizing gehaald worden en kan gemakkelijk worden schoongemaakt.

De rotor is voorzien een keramische as en bovenop de filter bevind zich een snelstart knop voor aanzuiging van aquariumwater.

Deze filter wordt compleet geleverd met slangtoebehorenset en UV lamp en filter watten.
( excl. filter matriaal )

Technische gegevens:
Type: Aquarium extern filter SunSun 402B
Max. pompvermogen: 1000 l/h
Max. opvoerhoogte: 140 cm
Spanning: 220V / 50Hz
Pomp Vermogen: 18W
Vermogen UV lamp: 9W
Max. aquariumgrootte: 330 Liter
Filtervolume: ca. 8 liter
Filtermanden: 3
Slangaansluiting Ø: 16 mm
Kabellengte: 180 cm
Afmetingen: 23 x 23 x 39 cm
Gewicht: 3,5 kg

Garantie: 1 jaar
Garantie uv- lamp : 1 maand

Let op: Als het aquariumfilter is gebruikt, kunnen wij deze niet retour nemen. Dit heeft te maken met ziektes die mogelijk in de pomp achterblijven.