Aqua nova nwm-4000 wave maker 4000L/h 10W

Aqua Nova
5904378737153
Bestel
  • Beschrijving
Aqua Nova nieuwe generatie golfmakers zijn innovatief en professioneel.
De innovatieve werking van het multifunctionele besturingssysteem;
Hiermee kunt u verschillende effecten en richtingen van golven creëren.
Veilige betrouwbare en energiezuinige motor met keramische rotor.
 
De vier belangrijkste modi
 
1. U kunt uw Wave-maker zo instellen dat hij vaak stopt en start, alsof de pomp uit- en weer inschakelt als verschillende frequenties. Deze modus stelt je in staat om verschillende soorten golven te creëren, de geïmiteerde effecten zijn bedoeld om te repliceren, een deining in de oceaan (dus diagonaal van links naar rechts zwaaien in je aquarium) of een gestage golf (van links naar rechts van je aquarium). aquarium) De beste manier om deze effecten te bekijken, is door de onderstaande introductievideo van youtube te bekijken.
 
2.Deze golfmaker heeft ook een functie waarmee u op een specifieke modus kunt instellen, waarbij de motor water in constante frequenties wegpompt door de soepele verandering van de uitstroom van 30 naar 100% vermogen.
Deze modus maakt een realistische reproductie van een consistente waterbeweging mogelijk. 
 
3. U kunt uw Aqua Nova-golfmaker naar "willekeurige instelling" sturen en hij zal op intelligente wijze zelf verschillende golfvormen op verschillende frequentieniveaus kiezen. Deze optie is om de onvoorspelbare aard van de oceaan in de schaduw te stellen. De meeste zeedieren in uw aquaria zijn op natuurlijke wijze gevangen van een rif ergens in de wereld en zijn gewend aan het natuurlijke zwaaien van het water en de steeds veranderende effecten van moeder natuur.
 
4.Als je een 2e Aqua Nova-golfmaker hebt aangesloten op dezelfde controller, dan heb je de optie om de controller zo in te stellen dat deze wordt gesynchroniseerd met beide golfmakers en dat ze kunnen samenwerken in alternatieve patronen en een nog meer gesimuleerd effect bieden van de oceaan voor uw mariene soorten.
 
 
Andere mogelijkheden:
 
Aqua Nova-golfmakers kunnen ook worden gedupliceerd, waarbij de draadloze controller, gesynchroniseerd met de wavemakers, eenvoudige bediening van meer dan één golfmaker mogelijk maakt. (Draadloze communicatie tussen controllers) Dit betekent dat u één controller kunt gebruiken om meerdere golfvormers te besturen en dat u geen kabels hebt
 
 
In elke modus kunt u de pompcapaciteit instellen. Op deze manier
we kunnen de kracht van een bepaald golfeffect regelen (8 prestatieniveaus)
 
Invoermodus, door op de "FEED" te drukken, stoppen de golfmakers en gaan dan automatisch verder zoals ze oorspronkelijk waren ingesteld na 10 minuten. Deze optie is erg handig voor het voeren, aangezien je gewoon op "FEED" kunt drukken en vervolgens je zeedieren kunt voeren. Na 10 minuten gaan de golfvormers terug naar de instelling die je al had ingesteld. Bij traditionele golfvormers moet u de stroom uitschakelen en later onthouden om deze weer in te schakelen.
 
 
Automatische schemersensor. De controller is voorzien van een daglicht sensor zodat de pomp ook 's nachts werkt
verlaagt zijn prestatie, dit treedt in werking als het donker begint te worden, dit beeldt de natuurlijk voorkomende effecten uit van de oceaan, waar 's nachts de golven afzwakken en de zeedieren in uw aquarium laten rusten.
 
De magneethouder zorgt voor een permanente magnetische bevestiging voor de wavemaker, waardoor verandering in positionering eenvoudig kan worden doorgevoerd. 
 
Bevat gebruiksaanwijzingen in 9 talen.10W  4000L/hAfmetingen: 7,5x5x5,5 cm
video:  https://youtu.be/xpr8zhd9L5E